07.05.2019-08.05.2019

 UČESTVOVANJE NA RADIONICI O REALIZACIJI PREKOGRANIČNOG PROJEKTA  U MACO BANJI –MAĐARSKA

Predstavnici Ustanove „Rezervati prirode“ Zrenjanin, na osnovu poziva Turističke organizacije Vojvodine, učestvovali  u sklopu Interreg-IPA CBC Hungari-Serbia, Integrated Development of Natural and Cultural Tourism in Tisa River Region-IDENTIS HUSRB/1602/31/0048 u banji Maco, Mađarska.
Pozdravni govor i prezentaciju banje prisutnim je izlagao Predsednik borda direktora "Hagymatikum Thermal Bath of Maco" Gabor Gergely. Druga tema radionice je bila Turističke atrakcije i marketing u Mako-u koju je izlagao  menadžer grada Gabor Barna.
Drugi dan radionice započeo je pozdravnim govorom Gradonačelnice Mako-a Eva-Arzsebet Farkas. Nakon toga je usledila tema „Razvoj i saradnja u turizmu u okrugu Bacs-Kiskun“ koju je izlagao projekt menadžer Laszlo Feledi. Sledeća tema je bila "Ideje u vinskom turizmu u okrugu Bacs-Kiskun, da bi se radni dan završio izlaganjem koje se odnosilo na biciklistički turizam u istom okrugu koju je izlagao  Bela Čaki marketing Ltd  of Bacs-Kiskun County.
Nakon radionice razvila se diskusija i razmenila su se iskustva u razvoju turizma u zaštićenim područjima. Radionici je prisustvovalo oko 30 učesnika.
  • Image 1
© 2021 Ustanova "Rezervati prirode" Zrenjanin. All Rights Reserved.